Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Relatia cu un barbat vaduv!

in Diverse

In cautarea dragostei intalnesti un barbat vaduv. Crezi ca este o relatie potrivita pentru tine? Este cazul sa incepeti sa va vedeti sau mai bine il eviti de la inceput pentru ca vine cu un bagaj emotional prea greu?

Pierderea partenerului de viata reprezinta una dintre cele mai mari traume pe care le poate suferi cineva. Perioada de refacere depinde la la om la om. Exista mai multi factori care ii pot influenta, cum ar fi durata casatoriei, existenta copiilor sau modul in care a avut loc decesul, dar si sensibilitatea fiecaruia. O moarte care a survenit dupa o perioada de lunga suferinta isi pune o amprenta puternica.

Isi idolatrizeaza fosta sotie! Multe femei care ezita sa se intalneasca cu un barbat divortat prefera un vaduv. Dar ar trebui sa sti ca el, spre deosebire de barbatul divortat, isi idolatrizeaza fosta sotie. A uitat de problemele casniciei lor, iar calitatile partenerei sunt hiperbolizate sau reinventate. Printr-un deces prematur, partenera devine un simbol, un ideal. Relatia cu un vaduv este un drum sinuos si complex, care necesita empatie, multa rabdare si afectiune. Daca nu esti pregatita sa parcurgi acest drum, mai bine nu il incepe.

Cand mai bine zici “pas”! In general, cei mai multi vaduvi isi doresc o alta relatie, in speranta ca viata lor va fi ca inainte. Unii incep sa isi caute o alta partenera la scurt timp dupa moartea sotiei, pe cand altii pot astepta cativa ani pana sa faca pasul. Altii se consoleaza cu faptul ca nu vor mai gasi niciodata pe cineva ca sotia decedata. Cu un barbat care face parte din ultima generatie ar fi bine sa nu te intalnesti, pentru ca iti pierzi timpul si s-ar putea sa fii ranita.

Comparatii defavorabile! Pot aparea mereu comparatii defavorabile cu fosta sotie. Nu le lua personal, tu nu ai nicio vina. Este o relatie in care investesti mult, iar sansele de succes sunt mai mici decat intr-o relatie obisnuita. Nimeni nu iti poate spune cand e cazul sa te desparti de el (daca e cazul). Daca simti ca legatura voastra nu evolueaza si el nu cauta la tine decat asemanarile cu fosta partenera, ar fi mai bine sa renunti. Atunci cand el nu are  motivatia necesara si se raporteaza mereu la trecut, nu poate exista o apropiere reala de tine. Insa daca simti ca barbatul te straduieste in mod real sa acorde o sansa, poti continua sa te vezi cu el si sa faci si tu toate eforturile ca relatia sa mearga.

Cum iti dai seama daca e disponibil? Pentru a vedea daca este disponibil emotional ar trebui sa fii mai retinuta. Bineinteles, ii vei arata interes, dar nu lua tu initiative. Daca tu il suni mereu, stabilesti intalniri, el s-ar putea sa spuna “da” dintr-o oarecare inertie. Pe de o parte, e mai bine sa iasa cu tine decat sa stea singu. Se bucura de companie si de o relatie care ii aminteste de vechea casnicie, dar nu te doreste neaparat pe tine. In schimb, daca il lasi pe el sa decida, nu il suni decat rar, atunci vei vedea daca te place cu adevarat si vrea sa fie cu tine. In cazul in care el preia initiative si se arata cu adevarat interesat de tine, merita sa mergi mai departe. Daca, dupa o prima intalnire, el nu mai spune nimic, nu e cazul sa insisti, ca sa nu ai de suferit.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate