Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

REPARTIZARE ADMITERE LICEE 2017, pe edu.ro. Vezi aici la liceu a fost repartizat copilul tău!

in Educational

E zi mare pentru elevii care au absolvit clasa a VIII-a. Astăzi se afișează rezultatele repartizării în licee.

VEZI AICI REZULTATELE REPARTIZĂRII ÎN LICEE

Comisia Națională de Admitere și comisiile de admitere județene sau a municipiului București a verificat, corectat și a transmis luni baza de date către comisia națională. Astăzi, are loc corectarea erorilor și confirmarea încheierii modificărilor în aplicația informatică centralizată.

În 12 iulie, se vor repartiza computerizat în învățământul liceal de stat absolvenții claselor a VIII-a, urmând ca-n 13 iulie să fie afișați, la școlile gimnaziale, listele cu absolvenții repartizați din școlile respective și lista cu locurile neocupate la liceele din București și alte județe.

Între 13 şi 17 iulie se va organiza depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

În cazul în care doi candidaţi au medii de admitere egale, aceştia vor fi departajaţi folosind, în ordine, următoarele criterii:

– media generală obţinută la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a;

– media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a;

– nota obţinută la proba de limba şi literatura româna din cadrul Evaluării Naţionale;

-nota obţinută la proba de matematică din cadrul Evaluării Naţionale;

nota obţinută la proba de limba maternă din cadrul Evaluării Naţionale, respectiv nota de la proba de verificare a cunoştinţelor de limba maternă, susţinuta conform prevederilor Art.10, în cazul candidaţilor care solicită înscrierea la unităţi de învaţamânt cu predare în limba minorităţilor naţionale.

Sursa: huff.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Educational

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate