Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Reptilienii sunt locatarii de drept de pe Pamant. Specia umana este mult mai tanara, creata prin mutatii genetice?

in Curiozitati

Reptilienii au devenit subiect de teorie si ipoteza de multi ani, fiind discutate originile si scopul lor pe Pamant.

De curand, in Suedia a aparut o carte care a trezit interesul specialistilor. Reptilienii sunt inzestrati cu puteri psihice deosebite. Ei comunica prin telepatie si au o inteligenta foarte mare.

Se presupune ca ei sunt locatarii de drept de pe Pamant si ca specia umana este mult mai tanara, creata prin mutatii genetice.

Reptilienii sunt o specie terriana care traiesc in subteran. Autorul sustine ca pe langa reptilienii terestri, Pamantul este vizitat de o alta specie de reptilieni de origini extraterestre.

Ar fi existat si o confruntare intre cele doua specii, o confruntare care ar fi schimbat configuratia multor continente. Autorul sustine ca Golful Mexic s-a format ca urmare a unei forte nucleare uriasa, folosita in acest razboi.

Reptilienii extraterestrii au baze pe Luna, Marte si Venus. Acum 100000 de ani, o alta specie extraterestra numita illojiims a venit pe Pamant, atrasi de bogatiile aurifere. Se spune ca ei sunt creatorii omului. Oamenii au fost creati dupa un model genetic, care sa nu le puna probleme.

Inteligenta speciei umane trebuia sa fie inferioara, astfel incat, omul sa fie obedient si muncitor. Illojiims s-au retras de pe Pamant, invinsi fiind de reptilienii terestri si am ramas noi, oamenii.

Comportamentul primitiv si agresiv al speciei umane, gradul de inteligenta redus, imposibilitatea de a comunica, i-a facut pe reptilienii terestrii, decimati de lupta avuta, sa se ascunda in subteran.

In timp ce specia umana s-a dezvoltat la suprafata, reptilienii si-au continuat existenta in subteran, intr-o infrastructura la care omul nu a avut acces. Sa ne aducem aminte ca in Biblie, Adam a dat un fruct Evei prin intermediul unui sarpe care vorbea. In sprijinul teorie sale, autorul cartii prezinta cateva intamplari, care spera el, sustin teoria sa.

In anul 1980, Florida, ora trei dimineata. Un tanar se intoarce acasa in automobilul sau. La rascrucea unui drum, vede in lumina farurilor o creatura, care semana cu o reptila, care era foarte agresiva si se apropia de masina sa. Creatura avea peste 2 metri inaltime, si trei degete la mana, care se terminau cu niste ghiare puternice. Ochii erau rosii si pielea era acoperita cu solzi. Creatura a atacat masina si o buna bucata de drum l-a urmarit pe tanar.

A doua zi, tanarul s-a dus la politie, unde a raportat incidentul. Politistii au constatat ca tabla masinii era pe alocuri rupta, de o forta puternica. A doua intamplare s-a produs intr-o cazarma militara din SUA. Intr-o anexa a cazarmii, isi aveau locuintele militarii cu familiile lor. In timpul unei petreceri data de militari, fata unuia dintre acestia care ramasese acasa, are neplacuta surpriza de a da nas in nas cu o astfel de creatura, ascunsa chiar in dulapul fetei.

Creatura a scos niste sunete ingrozitoare, lucru care i-a alarmat pe militarii care petreceau in apropiere.

Creatura levita, spun martorii, si cu toate ca militarii au tras focuri asupra ei, a reusit sa fuga.

Alte intamplari sunt relatate de fosti angajati, care au lucrat in Zona 51, cea mai secreta baza militara din lumea intreaga. Ofiteri care au lucrat in aceasta zona au povestit tot felul de intamplari, in care creaturi reptiliene au fost vazute la un anumit etaj al bazei. Acel etaj era foarte bine pazit, iar accesul era restrictionat angajatilor. Ofiterii au declarat ca aceste intalniri s-au produs noaptea si le considera accidentale.

Ei sunt convinsi ca in aceasta baza sunt implicati si reptilienii in diverse proiecte. Masurile de securitate extraordinare, chiar si fata de personalul angajat, au ridicat semne de intrebare pentru opinia publica si nu numai.

Sursa: efemeride.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate