Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Rețea de falsificatori de acte din Galați dezvăluită de The Times. Prețul actelor pentru cetățenia română

in Evenimente/Stiri online

Publicația britanică The Times a publicat un articol în care face dezvăluiri despre o rețea infracțională din Galați, specializată în fabricarea de acte false, necesare pentru dosarul de acordare a cetățeniei române. Printre solicitanți s-ar afla chiar jurnalista care este de origine rusă.

Potrivit investigației, jurnalista a găsit un anunț în presă care promitea acordarea de cetățenie română persoanelor de origine rusă și ucrainiană în schimbul unei taxe de 1000 de lire. Jurnalista în cauză a apelat la serviciile infractorilor care i-au întocmit acte false, după care tânăra a depus dosarul în cadrul Biroul pentru Cetățenie din Galați și fără probleme a obținut cetățenia, deși din punct de vedere legal, orice solicitant așteaptă aproximativ de cinci ani.

În urma dezvăluirilor, Autoritatea Națională pentru Cetățenie a deschis o anchetă. „S-a identificat presupusul dosar, pe numele de Kravtsova Ecaterina. Din verificarea datelor conținute în evidențele ANC, a fost identificat dosarul de redobândire a cetățeniei române, dosar care ar conține date false privind descendența după bunici paterni ai solicitantei.„, a declarat pentru ProTv, Gelu Dascalu, purtător de cuvânt în cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie.

De asemeni, a fost sesizat și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar ancheta în acest caz se află în curs de desfășurare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate