Revoltător! Octogenară abuzată pe patul de moarte

in Evenimente/Stiri online

O bătrână de peste 80 de ani a fost violată în timp ce se afla inconștientă în propria casă. Femeia, foarte bolnavă, era îngrijită de doi vecini care o păzeau cu lumânarea la cap.

Scenele groaznice s-au petrecut în localitatea vasluiană Măscurei, comuna Pogana. Un bărbat de 47 de ani a intrat peste bătrână în casă și a abuzat-o cu sălbăticie, deși femeia era inconștientă. Fiul femeii, stabilit în București, a angajat un cuplu din sat pentru a-i îngriji mama. Cei doi spun că bătrâna era foarte bolnavă și se așteptau să moară în orice moment, motiv pentru care o păzeau în majoritatea timpului cu lumânarea aprinsă.

Pe data de 21 iulie, anul curent, femeia care îngrijea bătrâna a părăsit casa acesteia pentru scurt timp, iar la întoarcere a surprins un bărbat în timp ce abuza de bătrâna inconștientă. Imediat, femeia l-a atacat pe individ și a alertat autoritățile.

Victima a fost transportată la spital, unde s-a constatat că aceasta nu a fost doar abuzată ci și înjunghiată. Bătrâna a murit după două zile de agonie.

Bestia de 47 de ani este un bărbat cu probleme psihice, diagnosticat de mai mulți ani cu oligofrenie de gradul 2. În momentul atacului, acesta nu lua medicamente, deși medicii i le-au prescris. Individul a declarat autorităților că urmărea de mult timp să-i facă rău bătrânei deoarece aceasta ”îl discuta” prin sat. Bărbatul a fost internat la Psihiatrie, unde o comisie medico-legală va stabili dacă a avut discernământ în momentul atacului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.