Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Revoltător. Un copil bolnav de enterecolită, internat într-un spital de pediatrie, a primit la cină un crenvurșt cu o felie de pâine.

in Evenimente/Stiri online

Personalul spitalului Clinic Municipal „Dr.Gavril Curteanu” din Oradea a servit cina unui copil suspect de enterocolită sub forma unui crenvurști și pâine cu margarină, pe care pur și simplu i-a fost „trântit în mână”. Mama copilului și-a făcut cunoscută indignarea, publicând o fotografie pe rețelele de socializare, unde sute de mame au susținut-o și au relatat propriile experiențe asemănătoare, din același spital. Mai multe persoane povestesc că în spital mizeria este la ea acasă, băile nu funcționează, iar personalul este pe departe de a fi amabil și preocupat de sănătatea micuților pacienți.

12914871_1060682494012590_1150064574_o

Am contactat mama copilului în cauză și ne-a declarat că dorește să își păstreze anonimatul, nu a depus plângere împotriva spitalului de pediatrie din Oradea, dorind să depășească momentul concentrându-se pe însănătoșirea copilului său.
„Eu v-aș mulțumi să-i mai pălmuiți pe aroganții, care ne îngenunchează în spitale, profitând de disperarea și stresul nostru ca părinte cu un pui în brațe și febră de peste 40”, ne-a spus un apropiat al femeii, mamă și ea la rândul ei.

Potrivit unei surse apropiate mamei în cauză, conducerea spitalului s-a autosesizat în urma mesajului ajuns la mii de oameni, au luat măsuri făcând, în miezul nopții, curat în camerele de spital și s-au pus afișe cu „Interzis fotografiatul”.

Enterocolita reprezintă o afecţiune a tractului digestiv, care afectează în special copii şi este determinată de infecţii diverse cu bacterii, ciuperci, virusuri sau paraziţi. Aceasta se manifestă de obicei prin diaree moderată sau severă, care poate fi însoţită de piederea apetitului, vomă, crampe şi disconfort abdominal.
Menționăm că fotografia publicată în acest articol a fost ștearsă după rețelele de socializare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate