Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Revoltător: şi-a făcut selfie cu Cotabiţă pe patul de spital

in Evenimente/ShowBiz

Dezvăluiri şocante făcute de jurnaliştii de la wowbiz.ro: o asistentă pare să-şi fi făcut un selfie de gâtul lui Cotabiţă chiar când acesta era în convalescenţă pe patul de spital.

O ţară întreagă a suferit în momentul în care starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă se înrăutăţea pe zi ce trece. Deseori, în lipsa unor comunicate de presă foarte clare, presa şi opinia publică s-au grăbit să arunce cu tot felul de zvonuri legate de sănătatea artistului.

Toţi românii s-au rugat pentru Gabriel Cotabiţă, iar minunea s-a întâmplat până la urmă şi Cotabiţă s-a întors printre noi. Familia a menţinut cât a putut de mult discreţia legată de Cotabiţă şi, în niciun caz, până acum nu au fost date publicităţii fotografii cu artistul.

Cu atât mai şocantă este poza primită luni la redacţia Wowbiz.ro. Revoltaţi la început, jurnaliştii au avut îndoieli dacă să dea fotografia publicităţii sau nu.

IATĂ POZA REVOLTĂTOARE!

media_143678597336854700

media_143647026441746400

Femeia de lângă cântăreţ pare a fi chiar o angajată a spitalului. Mai mult decât revoltătoare este poziţia ei, stă lungită în pat, cu un picior peste piciorul cântăreţului şi cu o mână pe pieptul lui. Aceasta pare să-şi fi făcut un fel de selfie cu Gabriel Cotabiţă în spital.

Publicaţia a decis să facă publică fotografia, cenzurând anumite părţi ale imaginii care ar putea aduce atingeri onoarei şi demnităţii artistului sau leza familia lui. Presa şi-a propus să tragă un semnal de alarmă că acest aspect mai mult decât ruşinos s-a întâmplat într-un spital de stat cu un pacient căruia nu i-a fost respectat dreptul la intimitate.

Wowbiz.ro cere explicaţii conducerii Spitalului Floreasca, cere identificarea femeii şi sancţionarea accidentului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate