Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

REVOLUTIE IN BUCURESTI! 100.000 de persoane s-au strâns în Piața Victoriei și împrejurimi iar numarullor creste

in Evenimente

Un nou protest în fața Guvernului. Încă de miercuri dimineață mii de persoane s-au strâns în Piața Victoriei pentru a-și arăta nemulțumirea față de Ordonanță de modificare a Codurilor Penale, adoptat marți seară de Guvern. Numărul protestatrilor a crescut constant odată cu lăsarea serii.

Metrorex a anunțat că funcționează la capacitate maximă și că toate trenurile sunt pe traseu.

Clipă de clipă numărul protestatarilor crește. Imediat după ora 20 s-au strâns aproximativ 100.000 de persoane și stația de metrou Piața Victoriei este încă blocată.

Aproximativ 100.000 de oameni s-au strâns în stradă, în Capitală. Protestatarii s-au răspândit deja pe străzile din jurul Guvernului, pe bulevardul Kiseleff, Calea Victorei, Bulevardul Aviatorilor și împrejurimi.

Ieșirile stației de metrou Piața Victoriei sunt deja blocate de oamenii care vor să ajungă în stradă.

La metrou este foarte aglomerat, oamenii se îndreaptă spre Piața Victoriei. Ca și în celelalte seri, sunt oameni de toate vârstele, inclusiv foarte mulți părinți alături de copiii lor.

Mame cu copiii, bătrâni care s-au simțit înșelați de stat, tineri cu câinii după ei au fost prezenți în fața Guvernului pentru a-și striga nemulțumirile de la primele ore ale zilei. Printre aceștia alți tineri cu sacoșe grele pe umeri se plimbau și împărțeau celor care doreau câte un pahar de ceai cald.

Pe durata primelor ore de protest nu a avut loc nici un incident, cei veniți în Piața Victoriei protestând pașnic. În jurul orelor 12.00-13.00 protestatarilor s-au alăturat mai mulți angajați din multinaționale care au profitat de pauza de masă pentru a veni acolo.

Protestatarii au anunțat încă de ieri că se vor aduna miercuri dimineață, de la ora 9:00, în fața Guvernului. Sursa: Libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate