Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Rezultatul incredibil la Bacalaureat al unei eleve care a devenit mamă în ultimul an de liceu

in Evenimente/Stiri online

Este tânără mamă a unei fetițe, după ce în ultimul an de liceu a rămas însărcinată. Asta nu a împiedicat-o să își termine studiile, să facă performanță și să dea un exemplu altor tinere de vârsta ei.

9,96 a fost media cu care Maria Elisa Pălimaru a promovat bacalaureatul anul acesta, clasându-se pe locul trei în județul Vaslui. A fost eleva unui prestigiosului liceu ”Mihail Kogălniceanu” și în ciuda faptului că a devenit mamă, s-a pregătit temeinic pentru examenul vieții. ”Maria a fost o elevă foarte bună pe tot parcursul liceului. Clasarea ei pe locul trei ne-a bucurat foarte mult, este o răsplată pentru munca ei, pentru voinţa şi ambiţia de care a dat dovadă. Schimbările din viaţă nu au dărâmat-o, dar nici uşor nu i-a fost. Iată, însă, că a reuşit să se mobilizeze, având şi familia alături, şi să strălucească la Bacalaureat. Suntem convinşi că va avea confirma şi la Admitere, pentru că are forţă şi ambiţie de învingător”, a declarat, pentru Adevărul, prof. Cătălin Ignat, directorul Liceului ”Mihail Kogălniceanu” din Vaslui.

Maria, care acum se pregătește de facultate a fost sprijinită în tot acest timp de către familie și tatăl fetiței, un tânăr de vârsta ei. Mai mult decât atât, Maria a dat un exemplu de ”dacă vrei, se poate” tuturor tinerelor din România, care devin mame încă din timpul școlii și fie își abandonează școala, sau mai rău, copilul.maria elisa.jpg2

sursa: adevarul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate