Rica Raducanu ”ucis” de presa! Comentatorul Emanuel Terzian a anuntat DECESUL in DIRECT pe Eurosport

in Sport

Gafă de proporții, în direct. Farsa morbidă „muşcată” în direct la Turul Franţei.

Comentatorul Emanuel Terzian a făcut probabil gafa anului, miercuri, în direct, la Eurosport . Terzian a anunţat, pe un ton grav, că a murit Rică Răducanu. Jurnalistul a spus că „l-a anunţat cineva”, dar, din fericire, ştirea care a produs ceva vâlvă în internetul românesc nu s-a confirmat. Rică Răducanu e în viaţă și chiar a comentat incidentul.

Un eveniment neprevăzut a stricat viaţa liniştită din redacţiile site-urilor de sport din România. Miercuri, în direct la Eurosport, comentatorul Emanuel Terzian a anunţat, pe un ton grav, că a murit Rică Răducanu. Jurnalistul s-a mărginit să spună că „l-a anunţat cineva”, dar, din fericire, ştirea care a produs ceva vâlvă în internetul românesc nu s-a confirmat. Rică Răducanu e în viaţă, iar la ora la care citiţi aceste rânduri se distrează copios.

Etapa a cincea din Turul Franţei a fost întreruptă brusc de un anunţ care a produs fiori. Manolo Terzian, unul dintre cei doi comentatori ai cursei, a lăsat deoparte victoria de etapă care se prefigura pentru belgianul Greg van Avermaet pentru a anunţa că fostul mare portar al Rapidului a încetat din viaţă. Cum în 2016 informaţia se propagă cu o viteză uluitoare, nu a durat mult până când pe Facebook şi Twitter a început să se scrie despre presupusa moarte a lui Rică Răducanu. Fostul portar al Rapidului a ajuns la 70 de ani, a mai avut probleme de sănătate, motive suficiente pentru a crede că evenimentul chiar s-a întâmplat.

Adevărul e, însă, cu totul şi cu totul altul. Contactat de ProSport, unul dintre cei mai buni prieteni ai legendarului goalkeeper din Giuleşti a povestit că Rică Răducanu se află acasă, e în toiul unei distracţii pe cinste, iar ştirea că ar fi murit ar fi plecat de la o glumă. Concret, un cunoscut i-a transmis fostului portar că „i-o va face” şi va trage sforile încât toată lumea să afle că Rică Răducanu a murit. Nu a durat mult până când comentatorii Eurosport au anunţat informaţia în direct şi toată lumea a luat-o razna.

Sursele ProSport susţin că Rică Răducanu a primit vestea cu zâmbetul pe buze şi a comentat-o în stilul caracteristic. „Bă, cum dracu’ să mor dacă mama a murit la 100 de ani?”, a transmis fostul portar.
Contactat de ProSport, Răducanu a răspuns râzând: „M-a omorât unul, nu ştiu cine e, trebuie să-l găsim. A venit un prieten de-al meu speriat, să vadă dacă am murit. Sunt acasă, bine-mersi, am băut un şpriţ şi mă pregătesc să plec din nou la mare. Mi-a murit moartea, staţi liniştiţi, voi trăi până la 100 de ani”. Citeste mai mult pe ProSPORT.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.