Rihanna și-a achiziționat o nouă proprietate în valoare de 7 milioane de dolari! FOTO

in Stiri online

Rihanna( 29 de ai), renumită pentru debutul ei muzical timpuriu și pentru formele sale voluptoase și-a achiziționat o nouă proprietate în valoare de 7 milioane de dolari.

Conacul cumpărat de vedetă este situat în Los Angeles și are 6 camere, nouă băi și o piscină exterioară gigantică.  Banii pe care Rihanna i-a cheltuit pentru a cumpăra casa nu au fost irosiți, artista luând în calcul avantajele și dezavantajele locuirii într-o astfel de casă.  Prietenii Rihannei vor putea să o viziteze oricând pentru că noua reședință a vedetei are două case de oaspeți, cinema propriu și o sală de biliard.

Luxoasa locuință, construită în anul 2015, deține un șemineu imens, precum și o grădină cu poteci șerpuite. Rihana va putea să se mențină în formă mulțumită unei săli de gimnastică care are în dotare o multitudine de aparate.

Proprietatea este la fel de spectaculoasă și din exterior. Din grădina casei, se pot vedea figurile președinților sculptate în Muntele Rushmore.

Rihanna și-a găsit locul în care se simte liniștită și răsfățată, dar nu și-a uitat rădăcinile . Artista a călătorit recent acasă,  în Insulele Barbados pentru a participa la un carnaval anual care se defășoară acolo.  Cântăreața a întors capete pe străzile din Barbados, defilând într-o costumație sumară multicoloră.

Sursa: click.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.