Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

„Riscurile ca testele nucleare să declanşeze o catastrofă sunt mari”. 2017 ar putea fi „anul fără vară” din cauza unei greşeli umane

in Stiri online

Oamenii de ştiinţă atrag atenţia că testele nucleare pe care Coreea de Nord le face periodic ar putea declanşa erupţia unuia dintre cei mai puternici vulcani din lume. Explozia de sulf din vulcanul Paektu, nemaiatinsă în ultimii 1.000 de ani, ar putea aduce un „an fără vară.”

Oamenii de ştiinţă atrag atenţia că testele nucleare pe care Coreea de Nord le face periodic ar putea declanşa erupţia unuia dintre cei mai puternici vulcani din lume. Explozia de sulf din vulcanul Paektu, nemaiatinsă în ultimii 1.000 de ani, ar putea aduce un „an fără vară”, scrie Daily Star.

Muntele Paektu, aflat la graniţa dintre Coreea de Nord şi China a declanşat cea mai mare explozie de sulf din istoria omenirii în urmă cu 1.000  de ani.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că „Erupţia Mileniului” din anul 946 a detonat o cantitate de sulf mult mai mare decât se credea până acum, cu efecte catastrofale la acel moment.

Evenimentul climatic a fost mai grav decât cel din anul 1815, cunoscut ca anul fără vară în urma erupţiei vulcanului Tambora din Indonezia. „Riscurile ca testele nucleare să declanşeze o catastrofă similară sunt mari”, spun oamenii de ştiinţă.

Sursa: realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate