Ritual de exorcizare în fața a peste 200.000 de oameni la moaștele Cuvioasei Parascheva

in Curiozitati

Miercuri la racla Cuvioasei Parascheva a avut loc un ritual de exorcizare în fața a peste 200.000 de oameni

exorcizare-la-moa-tele-sfintei-parascheva_463195

Clipe de groază  au fost filmate în acest an la moaștele Cuvioasei Paraschevadin Iași. Scenele dramatice au îngrozit o lume întreagă. O femeie despre care se zice că este posedată a fost obligată să atingă moștele sfintei.

Potrivit știrileprotv.ro, femeia a fost dusă de către membrii familiei la racla sfintei pentru a o putea scăpa de „necuratul” care îi posedă sufletul. În filmare se vede cum femeia este ținută de membrii familiei deasupra moaștelor  iar preoții se roagă pentru ea. Potrivit martorilor în momentul în care femeia s-a apropiat demoaștele Cuvioasei Parascheva, victima a avut un comportament greu de stăpânit.

Presa internațională, între care The Sunși Daily Mirror, relatează momentele de groază în care o femeie româncă posedată de diavol a fost exorcizată în fața a peste 200.000 de oameni în cadrul unui pelerinaj la racla sfintei.

Peste 100.000 de credincioși  merg anual la Iași pentru a se ruga Cuvioasei Parascheva, care a fost sărbătorită în 14 octombrie de către creștinii ortodocși. În perioada sărbătorii oamenii stau în fața catedralei ore în șir pentru a putea ajunge la moaștele sfintei.

Cuvioasa Parascheva sau Paraschiva cum este cunoscută în popor este o sfântă venerată de Biserica Ortodoxă Română. Parascheva mai este denumită și ocrotitoarea Moldovei. Despre această sfântă se zice că face minuni, vindecă oameni, mai ales în data de 14 octombrie când este ziua ei

În fiecare an oamenii se adună la Catedrala Mitropolitană din Iași unde are loc un pelerinaj la care participă sute de mii de persoane. Venirea la moaștele sfintei îi fac pe oameni să creadă că vor scăpa de probleme sau că se pot vindeca de diferite boli.

https://www.youtube.com/watch?v=Dl-uKWze8kE

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.