Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Rockefeller a creat și patentat Virusul Zika cu scopul de a ucide milioane de oameni

in Articole

Potrivit unui comunicat al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii  „virusul Zika se extinde exploziv”. Virusul este deja prezent în 23 de țări din America Latină, semnalându-se câteva cazuri şi în Europa la oameni care au revenit din zonele cu risc de infectare, informează site-ul Conspiracy Club.

1454271628_david-rockefeller-1915

Îngrijorarea experţilor medicali este aceea că virusul Zika se transmite foarte rapid şi pe distanţe mari, consecinţele fiind devastatoare.

Sunt semnalate cazuri şi în Europa. În oraşul Valladolid, Spania, a fost diagnosticat cel de-al treilea caz de infecţie cu virusul Zika din această ţară la un bărbat care a revenit din Columbia, o zonă cu risc de infectare.

O informaţie interesantă este aceea conform căreia Fundaţia Rockefeller ar fi descoperit virusul Zika încă din anul 1947, în sângele unei maimuţe din Uganda, Africa (foto)

1454271628_d4bfa-zika1

Virusul Zika – o minciună propagandistă prin care să se stimuleze vaccinarea!

Conform site-ului dzr.org.ro Francis A. Boyle, profesor de drept internaţional, care a studiat armele biologice, a afirmat că virusul Zika este o armă biologică creată de SUA. Boyle vorbeşte despre un bio-război cu scopul de a reduce populaţia Planetei.

David Rockefeller a afirmat pe 23 septembrie 1994, în timpul unui dineu al ambasadorilor ONU, că populaţia lumii trebuie redusă, precizează sursa citată. În 2010, Bill Gates, fondatorul Microsoft, a susţinut cu tărie nevoia de reducere a populaţiei planetei prin vaccinuri. Bill Gates, prin fundaţia care îi poartă numele, sprijină financiar mari campanii de vaccinare în diverse zone ale lumii, cum ar fi, de exemplu, Africa.

Dacă virusul Zika este real, atunci acesta reprezintă o problemă, fiind lansat cu scopul de a reduce populaţia planetei, iar „vaccinurile salvatoare” vor contribui şi mai mult la acest proces sau dacă este o minciuna speculativă, modul prin care globaliştii stârnesc frica îi va determina pe oameni să accepte „vaccinurile salvatoare”.

Potrivit publicaţiei Your News Wire, jurnalistul Jon Rappoport a afirmat că asa-zisul virus Zika nu este decât o înşelătorie cu scopul bine determinat de a genera panica, iar de frică oamenii acceptă orice, globaliştii ştiind asta.

1454271628_5657

Virusul Zika despre care se spune că este vinovat de naşterea copiilor cu microcefalie există din anii ’40, continuând cu anii ’50, fiind considerat un virus care nu afectează omul. Jurnalistul afirmă că majoritatea femeilor care dau naştere copiilor cu microcefalie prezinta rezultat negativ atunci când li se face testul pentru a indica prezenta virusului Zika în corp.

Citeşte mai multe pe dzr.org.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate