Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Român prins în aeroport cu 5 kilograme de cocaină

in Evenimente/Stiri online

Un cetățean român a fost arestat în Cambodgia, după ce a încercat să treacă vama din aeroport cu 4,96 kilograme de cocaină asupra sa.

Potrivit secretarului general al Autorității Naționale de Combatere a Drogurilor, Meas Vyrith, românul are în jur de 35 de ani și urma să se îmbarce într-o cursă Qatar Airways din aeroportul Doha cu destinația Phnom Penh, capitala Cambodgiei.

Românul a cărui identitate nu a fost făcută public, riscă condamnarea la închisoare pe viață. Această pedeapsă este aplicată oricărei persoane arestate în Cambodgia pentru trafic și consum de droguri care are asupra sa minim 80 de grame de droguri.

În anul 2013, un alt român pe nume Şerban Rareş Cadri a fost arestat în Cambodgia, pe aeroportul internaţional din Siem Reap, având asupra sa 3,5 kilograme de cocaină. Românul s-a dovedit a fi cărăuș, fără nicio altă legătură cu traficul de droguri.
Se estimează că aproximativ 10 români locuiesc în Cambodgia, unii dintre ei nefiind oficial înregistrați.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate