Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Românca arestată pentru răpire de minori și care a cerut ajutorul președintelui Klaus Iohannis a fost eliberată

in Evenimente/Stiri online

Ana Maria Nedelcu a fost eliberată din arest în urma deciziei Înaltei Curți de Casație şi Justiție, care admis contestațiile făcute de procurori şi inculpată cu privire la gravitatea acuzațiilor, și anume răpire internațională de minori și nerespectarea ordinului de custodie. Femeia susține că a fugit din Canada cu băiatul său minor, pentru a-și proteja copilul de un tată violent și periculos. De asemenea autoritățile din Canada au cerut extrădarea româncei pentru a fi judecată potrivit legislației de acolo.
În data de 20 aprilie, o somație a Judecătoriei a fost trimisă la adresa româncei, încă arestată, în care se impunea ca minorul să fie predat autorităților, acesta urmând să fie trimis tatălui în Canada.„Prin prezenta somație vă punem în vedere să dați curs prezentării minorului, în data de 20 aprilie, ora 13, la Direcția Generală de protecție a copilului sector 4.
Mama copilului, încă arestată, nu a putut îndeplini cerințele, iar bunica copilului nu l-a adus pe acesta la direcție. În aceste condiții, polițiștii împreună cu un executor judecătoresc au mers acasă la Ana Maria. Atât bunica cât și copilul nu au fost de găsit.
Imediat după ce Ana Maria Nedelcu a fost arestată, femeia a trimis un memoriu către președintele României, Klaus Iohannis pentru a-i cere ajutorul, motivând că în cazul ei se face un abuz, iar copilul trebuie să primească educația și protecția mamei. Nu există informații oficiale, că șeful de stat a intervenit în acest dosar.
Judecarea cererii de extrădare a româncei a fost amânată pentru 25 aprilie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate