Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Româncă arestată pentru răpirea propriului copil cere ajutorul lui Klaus Iohannis

in Evenimente/Stiri online

Ana Maria Nedelcu a fost arestată de către autoritățile române pentru răpirea propriului copil şi încălcarea unui ordin comun de custodie după ce, în 2014, şi-a adus copilul în România fără acordul tatălui. Plângerea împotriva acesteia a fost făcută în Canada, autoritățile de acolo cer deportarea româncei și riscă închisoare de până la 10 ani.
Curtea de Apel București se va lua în discuție cererea de extrădare pe 21 aprilie, anul curent.

Ana Maria Nedelcu motivează gestul său de a fugi din Canada din dorința de a-și salva copilul de un tată agresiv și periculos. Disperată, femeia a decis să ceară ajutorul președintelui Klaus Iohannis în baza faptului că decizia de arestare preventivă a judecătorului este abuzivă, în condițiile în care procurorii au declarat că nu susțin acest lucru.
„…În această calitate pe care o deţineţi vă solicit să verificaţi modul în care autorităţile statului îmi asigură beneficiul drepturilor constituţionale, mie şi copiilor mei…Anthony are dreptul la securitate emoţională, liberă de frică şi abuz. Este nevoie să realizaţi că un copil nu trebuie tratat ca un instrument politic de prietenie şi cooperare între popoare. Chiar dacă Canada este un stat bogat care poate cumpăra soarta unui copil, România are obligaţia de a îşi proteja cetăţenii, ori Anthony este cetăţean român şi în sens extins cetăţean al Uniunii Europene şi vă cere ajutorul.”, a scris femeia în memoriul trimis către președintele Klaus Iohannis.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate