Romancele in topul celor mai frumoase femei din lume „sunt înzestrate cu tot ceea ce şi-ar putea dori un bărbat de la o soţie”

in Articole

Strainii au numai cuvinte de laudă pentru româncele noastre, și la fel poate spune și un renumit consilier în turism, autor a peste 30 de cărţi, medic specializat inclusiv în turism medical, după ce a realizat o selecție a tărilor unde te poți bucura de compania celor mai frumoase femei.

romanca-2

Cum le caracterizează acestea pe românce? „Elegante, cultivate, muncitoare, cu suflet mare, înţelegătoare, feminine, fidele valorilor tradiţionale, româncele sunt înzestrate cu tot ceea ce şi-ar putea dori un bărbat de la o soţie.

Nu este de mirare, bărbaţi din toată lumea vizitează România pentru a petrece timp alături de românce frumoase şi înalte, apoi le cer în căsătorie. Sunt renumite graţie inteligenţei native, pentru că sunt atrase de cultură şi pentru că sunt interesate să se dezvolte pe plan personal“, astfel sunt descrise româncele de consultantul american în turism Prem Jagyasi, citat de site-ul adevarul.ro.

Clasamentul despre care vă vorbim a inclus femei din 19 țări insă nu este un top pentru că autorul a sugerat faptul că frumusețea nu poate fi ierarhizață. Alături de românce mai sunt prezente și ucrainencele, rusoaicele, suedezele sau libanezele.

Selecţia cuprinde Ucraina, Suedia, Thailanda, Bulgaria, Rusia, Olanda, Liban, Polonia, India, Brazilia, Italia, Canada, Serbia, Coreea de Sud, Croaţia, Columbia, Argentina, Etiopia şi Romania.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.