România a câştigat Campionatul mondial de dans

in Spiritualitate

România a câştigat zilele trecute Campionatul mondial de dans sportiv WDSF World Championship Junior II Standard, susţinut la Timişoara.

Acesta a fost  prezentat de orădeanul Cristian Jurcuţ, patronul Academiei Feeling Dance Oradea. S-au înscris în competiţie 70 de perechi din 39 de ţări, fiecare trimiţând la concuris perechile situate pe locurile 1 şi 2 naţional (campionii şi vicecampionii).

4dans-300x200

La acest campionat mondial 14-15 ani standard (organizat de Sportim Dance Timişoara, sub egida FRDS – Federaţiei Române de dans sportiv şi WDSF – Word Dance Sport Federation( primul loc a fost atribuit românilor Zicoane Heler Sebastian Alin – Copos Anca.

Al doilea loc a fost ocupat de ruşii Kirill Morgachev – Polina Baryshnikova, , iar pe locul trei cuplul din Lituania Karolis Burneikis – Izabele Sekaite. Sursa: Bihon.Ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.