Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

România a fost admisă pe lista oficială a statelor libere de pestă porcină

in Articole/Economie/Politic/Stiri online

Pe pagina sa de socializare, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat că marți, România a fost admisă pe lista oficială a statelor libere de pestă porcină și urmează ca joi în plenul World Organization for Animal Health (OIE), să primească diploma de certificare.
Ce înseamnă admiterea României pe lista oficială a statelor libere de pestă porcină? Înseamnă, potrivit lui Dragnea, că: Astfel, după mai bine de zece ani, a fost înlăturată principala barieră privind exportul de carne de porc din #România!
Președintele Camerei Deputaților a mai scris: Având în vedere că în scurt timp devine operabil și Programul „Carne de porc din fermele românești”, țara noastră are toate șansele să revină în forță pe piețele internaționale, după ce ani la rând importurile la acest produs au fost de 10 ori mai mari decât exporturile. State precum Japonia, SUA, Canada sau Mexic și-au manifestat deja intenția de a începe negocierile bilaterale.

Postarea de pe pagina de socializare a lui Liviu Dragnea s-a încheiat cu o mențiune specială adresată președintelui ANSVSA: Este o realizare uriașă și apreciez efortul depus de Geronimo Brănescu, președintele ANSVSA, care a pledat cauza României în față forului internațional!
Ceea ce s-a reușit și ceea ce urmează să se facă în domeniul exportului de carne de porc din România este un mare pas înainte în ceea ce privește viitorul pe care îl va avea comercializarea cărnii de porc din fermele românești.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate