Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

România este amenințată de un fenomen bizar, asemănător “Triunghiului Bermudelor”

in Curiozitati

România este amenințată de un fenomen bizar, asemănător “Triunghiului Bermudelor” , după ce cercetătorii au descoperit că ”gaura” care înghite vapoare, avioane și platforme maritime se deplasează către Sulina!

Fenomene incredibile se petrec în imediata apropiere a graniței de est a României, chiar în Marea Neagră. Un veritabil “triunghi al Bermudelor” românesc, cu anomalii magnetice extreme, se deplaseaza catre teritoriul tarii, potrivit ziarelive.ro. Straniile fenomene s-au petrecut in apropierea Insulei Serpilor, la 45 de kilometri nord-est de Sulina. I se mai spune si “Triunghiul mortii” iar acum locuitorii din Sulina au motive reale de ingrijorare: dupa ultimele masuratori, zona blestemata se apropie, incet dar sigur, de oras!

Cercetatorii au constatat ca in largul marii există o suprafață de 8-10 km, relativ triunghiulară, în care se manifestă o formă stranie de magnetism, total anormal fata de cel manifestat, spre exemplu, la flux si reflux ori in diferitele faze ale lunii. Primele relatari ale unor fenomene stranii, precum coloane inalte de aburi albi care au inghitit corabii au fost facute acum mai multe secole de unii navigatori turci, care cu greu au scapat din vartejuri scrie spynews.ro

Si povestile rusesti vorbesc despre aceleasi coloane albe care au inghitit intr-o clipita corabii intregi, disparitii petrecute in plina zi. Iar anomaliile se petrec in imediata apropiere a Insulei Serpilor. Fenomenele constituiau secrete de stat pe vremea Uniunii Sovietice, iar dupa deschiderea arhivelor au aparut si primele date concrete despre disparitiile navelor. Pe 31 mai 1944 a disparut fara urma crucişătorul Tiolkovsloi, la sud de Crimeea, la 70 km în larg, în plină zi. Martor a fost capitanul unei nave aflate in apropiere, care a povestit ca respectivul crucişător a fost învăluit deodată de o ceaţă neagră cu sclipiri verzi, si a dispărut pur şi simplu de pe ecranele radar, cu toate ca vremea era foarten buna. Au urmat, dupa cinci luni, cinci avioane militare care au intrat în ceaţa neagră cu sclipiri verzi si au dispărut de pe ecranele radar de pe care erau urmărite. Nu au mai fost gasite niciodata.

De asemenea, în 1990, un mic avion grecesc dispărea la numai 30-40 km de ţărmul românesc, in zona ocolita de pescarii romani si bulgari, din cauza legendelor si superstitiilor despre “apa blestemată”.
Un alt episod imposibil de explicat a avut loc in anul 1991, cand o platforma maritima de extractie a petrolului a disparut. Oamenii de acolo comunicau zilnic, la ore fixe, cu tarmul. Pana intr-o zi, cand apelurile nu au mai avut loc.

O escadrilă militară a făcut o recunoaştere, dar platforma disparuse parca in neant. A fost insa descoperita un an mai târziu, la 50 km distanţă de locul iniţial de amplasare. Platforma era parasita si plutea in deriva, fără nicio urmă de viaţă la bord şi fără niciun indiciu care să lămurească misterul dispariţiei echipajului. Locatia arăta de parcă cei 80 de oameni o parăsiseră în grabă, fără sa-şi ia nici un fel de bagaje, haine sau lucruri personale. Mesele erau pline cu resturi sau vase murdare. fără să strângă sau să facă curat, de exemplu, pe mesele unde mâncau!

Un alt fenomen inexplicabil produs pe vasele aflate in zona atinge generatoarele electrice. Acestea functioneaza, dar energia electrică produsă nu mai ajunge la consumator, ca si cum ar fi preluată de o forță nevăzută

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate