Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

România în doliu. Crește bilanțul victimelor atentatelor de la Bruxelles

in Articole/Evenimente/Stiri online

Astăzi, 24 martie, în România, Guvernul a decis zi de doliu național în semn de solidaritate cu victimele atentatelor teroriste de la Bruxelles.
Potrivit procedurii, drapelul Instituțiilor va fi coborât în bernă, toate activitățile socio-culturale sunt amânate, iar posturile de radio și televiziune trebuie să își adapteze grila de programe.

Până la această oră, numărul morților din atentatul terorist a ajuns la 31, iar alte câteva sute de persoane sunt rănite, dintre care 61 sunt internați în stare critică.

Autoritățile de la Bruxelles au confirmat că victimele au 40 de naționalități diferite.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, patru români au fost răniți în atentatul de la Bruxelles, unul dintre ei fiind minor. Din punct de vedere medical, ei se află în afara oricărui pericol.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate