Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Romania lucrului bine facut. Imaginea unei administrații „înghețate în proiect”

in Articole

Imaginea unei administrații „înghețate în proiect”, fotografia unui Dorel – asfaltator de această dată – postată pe contul de facebook al fost lider PDL Aiud, Tiberiu Budușan, a devenit virală pe rețeaua de socializare și a stârnit hazul (de necaz ?) al aiudenilor.

Aiud-cartierul-Micro

Totul se întâmplă în cartierul „Micro” și pare incredbil. Probabil că proprietarul mașinii în jurul căreia s-a asfaltat nu a fost de găsit, dar firma sau administrația locală nu a putut închiria un utilaj care sa le permită sa ridice mașina?

Uite, așa, dacă tot nu s-a întâmplat mare lucru din punct de vedere edilitar în ultimii ani în Aiud, măcar ajungem de poveste ! Vorba unuia de la TV… „o fotografie face cât o mie de cuvinte !”

lucrul-bine-facut-la-Aiud

Sursa: Aiudinfo.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate