Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

România riscă să fie exclusă de FIFA de la EURO 2016 şi din toate competiţiile internaţionale

in Sport

România riscă să fie exclusă de FIFA de la EURO 2016 şi din toate competiţiile internaţionale, după ce forul condus de Răzvan Burleanu a refuzat să pună în aplicare o decizie definitivă.

FIFA a tranmis pe 11 mai un ultim avertisment către FRF, pentru a pune în aplicare penalizarea Rapidului cu 6 puncte, decisă de forul internaţional din cauza unor datorii către fotbalistul britanic Rhema Obed, în valoare de 52.737 de euro, potrivit ProSport.

FRF a refuzat să depuncteze Rapidul, iar FIFA ne-a transmis că riscăm să fim excluşi din toate competiţiile internaţionale, implicit şi de la EURO 2016, chiar dacă turneul din Franţa e organizat sub egida UEFA.

Vă cerem să ne trimiteţi imediat dovada deducerii punctelor, în particular clasamentul diviziei respective, în care să se poată vedea că şase (6) puncte au fost deduse de la echipa mare a clubului SC FC Rapid Bucureşti în campionatul intern. Vă rugăm să ne permiteţi să vă reamintim că, în cazul în care asociaţia voastră nu va aplică decizia, Comitetul Disciplinar al FIFA va pronunţă o sancţiune împotriva FRF. Această poate duce la excluderea din toate competiţiile FIFA„, se arată în notificarea trimisă de FIFA către FRF.

Conform regulamentului, asociaţiile naţionale sunt obligate să pună în aplicare absolut toate deciziile FIFA, indiferent de natură lor, şi nu au dreptul să le modifice sau să le negocieze.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sport

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate