Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

România se luptă să participe la Eurovision. O televiziune privată dorește să preia drepturile

in Evenimente/Stiri online

Ovidiu Anton cu melodia „Moment of silence” urma să reprezinte România în ce-a de-a doua semifinală Eurovision. La data de 22 aprilie, cu doar două săptămâni înainte de concurs, European Broadcasting Union a descalificat Televiziunea Română din cadrul concursului, ca urmare a neplății unor datorii de peste 10 milioane de euro.
”Încerc să zâmbesc și să nu mă ia valul, însă… e nedrept.”, s-a dresat artistul fanilor de pe Facebook.

Televiziunea ProTv s-a implicat și împreună cu Ovidiu Anton au susținut o conferința de presă în care au anunțat că se încearcă găsirea unei soluții pentru ca România să participe la Eurovision. Aleksandras Cesnavicius, reprezentantul ProTv, propune ca televiziunea să preia drepturile TVR.
Ovidiu Anton este gata să participe. Iar noi intervenim să spunem că, dacă nu puteți da drepturile televiziunii publice, de ce nu putem noi, ca televiziune privată, să intervenim și să preluăm noi drepturile? Este cea mai bună soluție pentru toată lumea. Vom discuta cu EBU și vom oferi această soluție.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, în cadrul conferinței de presă.

Reprezentanții televiziunii private au trimis o scrisoare către Uniunea Europeană de Radio și Televiziune(EBU) în care se specifică argumentele pro participării României la Eurovision și tot odată și soluția propusă de aceștia. De asemeni, ProTv a lansat o petiție online de susținere a participării țării noastre la cel mai mare concurs de muzică din Europa. Deocamdată EBU nu a trimis un răspuns, însă artistul Ovidiu Anton este optimist că va primi acceptul de participare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate