Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

România zilelor noastre…Fata de la Piața Amzei!

in Stiri online

Vineri seara…Piața Amzei, centrul orașului. Ora 3:00. Eu cu fetele în club.Nu mai am țigări asa ca o iau pe Iulia și plecăm spre magazin. Pe strada mașini și oameni. Pe lângă noi trece o mașină a Jandarmeriei Romane.

Se oprește la 10 metri în fata noastră unde, pe trotuar, o domnișoară stătea liniștită, îmbrăcată perfect normal. Trei din cei 4 jandarmi se dau jos și ii cer fetei să se legitimeze. Fata scoate actele și băieții ii spun să ii însoțească la secție. Mă apropii și aud discuția. Tânăra ,de etnie rromă(un amănunt irelevant) ii întreabă pentru ce să meargă la secție. Băieții nu au un răspuns…Fata se împotrivește iar ei pun mana pe ea. Ea țipă…ei trag mai tare de ea. Al 4-lea jandarm, plictisit să aștepte coboară nervos din mașină și le spune celorlalți ca ajunge cu vorbăria, să o ia pe sus. Asta se și întâmplă…cei 4 apucă fata care urlă de disperare și se zbate. O târăsc pe asfalt…ea țipă că ii e frică…ei o înghesuie în mașină.

Nu mai rezist și ma reped la mașina lor:

Eu: – Nu vă supărați, pentru ce o luați?

Jandarmul: – Nu e problema ta.

Eu(pun mana pe geamul mașinii și insist): – E treaba mea, vreau sa știu de ce și unde o duceți!

Fata se agață de geam rugându-ma să o ajut că ei o iau să întrețină relații cu ea(nu asta a fost termenul folosit de ea dar ideea e aceeași).

Jand: – Nu o vezi cum face? Pentru asta o iau!

Eu: – Asta se numește maxim perturbarea liniștii publice(deși mai mult voi o perturbați) și se rezolvă cu o amendă! Unde o duceți?

Jand: – Secția 1! și pleacă în timp ce eu eram cu mana pe geam încă!

Oamenii din jur îmi spun că asta se întâmplă frecvent, iar copii străzii din Amzei vin și îmi zic ca “dacă te vede negru te ia și gata”, asa că să mă liniștesc !

Mă întorc în club cu nervii întinși la maxim, o iau și pe Georgiana de acolo, ii povestesc ce s-a întâmplat și hotărâm sa mergem la secția 1, să întrebăm de echipajul al cărui număr îl reținusem.

Intram în secție și toți ne privesc ciudat datorită ținutei de club. Explicăm ce s-a întâmplat și ei întreabă dacă avem vreo legătură cu fata și în calitate de ce întrebăm. Ii spun că nu o cunoaștem dar că întreb în calitate de cetățean speriat că maine as putea păți același lucru…
Ii bufnește râsul și ne întreabă dacă nu avem altceva mai bun de făcut…
Geo le arata cum suntem îmbrăcate spunându-le ca noi ne distram undeva înainte sâ asistam la asta!

Într-un final, sictiriți total, ne spun că la ei nu a ajuns nici un echipaj și ca nu știu de ce ne-a mințit jandarmeria. Întreb cum putem afla totuși ce se întâmplă cu fata și ne sfătuiesc să sunăm la 112!

Redau apelul :

– DA!!!

eu : – 112? Serviciu de urgenta?

Ea: – Da! Ce urgenta?(și mai înțepată)

Ii explic ce s-a întâmplat și îmi dă numărul jandarmeriei. Sun și îmi răspunde un domn(care nu s-a prezentat)…ii explic și dumnealui și spune că trebuie să depun o plângere la ei la sediu și ca momentan nu se poate lua legătura cu echipajul respectiv. Nu au o evidentă a mașinilor pentru că sunt multe. Îmi zice la revedere și închide.

Mă enervez și mai rău decât ma enervasem. Ii povestesc și Georgianei conversația asa ca, iese și sună și ea. Omul deja nervos o repede spunându-i ca a mai sunat o dată și ii închide telefonul în nas.

Mai suna o data și ii explica….”eram mai multi martori, eu sunt alt martor și vreau și eu să depun o plângere…Geo ii cere adresa…el spune: Str Jandarmeriei 9-11…vă aștept!

Consider ca dacă ma apuc de un lucru să îl duc pana la capăt. Mai rugam 3 băieți sa ne însoțească și plecam spre Băneasa(la sediu Jandarmeriei). Acolo ne întâmpină un portar care nu spune ca orice plângere am avea, sa revenim luni dimineață și în 30 de zile vom primi un răspuns.

Concluzia?????

Dacă vor să își bată joc, o pot face! Dacă maine îmi ridică prietena de lângă mine de pe stradă, în cel mai fericit caz pot afla ceva despre ea LUNI!

Sursa: lolrelai.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate