Românii de peste hotare ne fac mândri! O româncă a fost desemnată cea mai bună studentă a anului 2016 in Germania

in Articole

Teodora Roxana Petrișor a fost desemnată cea mai bună studentă a anului 2016 la Facultatea de Informatică a Universităţii Tehnice din Koln. Aceasta a încheiat anul cu media 1.02, 1 fiind media maximă.

Teodora Roxana Petrișor are 25 de ani şi este din Cluj-Napoca. În urmă cu patru ani a ajuns în Germania prin intermediul programului Erasmus. Românca a studiat informatica la Universitatea Tehnică din Koln, potrivit miscareaderezistenta.ro.

Directorii instituției i-au decernat și premiul Ferchau în valoare de 500 de euro. Tânăra din Cluj-Napoca a început să studieze în Germania în urmă cu patru ani, prin intermediul programului Erasmus. Ea locuiește în Wiehl, în apropriere de Gummersbach. Limba germană a învățat-o la școală în România.

Șansele ca Teodora să se întoarcă în țară sunt minime, fiindcă directorii instituției i-au oferit încă din vară un motiv întemeiat de a continua în Gummersbach. A fost angajată în calitate de asistent universitar și cercetător.

Teodora urmează și cursurile de master ale Universității, specializarea Softwareingineering.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.