Românilor din Italia li se vor implanta microcipuri subcutanate începând cu 1 ianuarie 2016

in Extern

Italia este a treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial că, începând din anul 2016, nou-născuţilor li se vor monta microcipurisubcutanate. Ceea ce anul trecut părea o ştire falsă devine acum realitate pentru că anunţul a fost făcut chiar de premierul Matteo Renzi, pentru ilmattoquotidiano.it, citat de blastingnews.com.

cip

Microcip subcutanat obligatoriu, în circa doi ani o să îl aibă toată populaţia Italiei. Pentru început vor fi nou-născuţii, după care, într-un an, măsura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian.

Citeste si: Rusia face o mutare neaşteptată în România. Încet şi sigur, Federaţia Rusă îşi retrage banii din ţara noastră.

“Micro-chip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o sa il aiba toata populația Italiei. Pentru inceput vor fi nou-nascutii, dupa care, intr-un an, masura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian.

Microciparea ar putea sa ii afecteze si pe romanii din Italia, peste un milion la numar, care trebuie sa decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentala. Iata in clipul mai jos cum se procedeaza atunci cand se implanteaza aceste micro-chip-uri in piele.

Este de aşteptat o reacţie puternică a organizaţiilor religioase şi de apărare a drepturilor omului,care s-au opus la fiecare măsură de acest gen. Să nu uităm că, de exemplu, în România, mai multe persoane din lumea clerică au refuzat însuşirea cardului de sănătate pentru simplul motiv că, citit invers, cuvântul “card” devine “drac”!!! La nivel internaţional, au fost proteste uriaşe împotriva paşapoartelor biometrice, a codurilor de bară prezente pe produsele din comerţ, “666 – semnul fiarei”, Noua Ordine Mondială etc

Citeste si: Avertismentul oficial al Rusiei: situația în Europa ar putea degenera într-o nouă confruntare militară

Microciparea ar putea să îi afecteze şi pe românii din Italia, peste un milion la număr, care trebuie să decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentală.

Sancţiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea microcipului presupun, în primă fază, amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni.

Prima ţară care a introdus această măsură este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare.Momentul hotărâtor a fost 11 septembrie 2001, după atentatele de la New York. Americanilor li s-au explicat atunci, din punctul de vedere al securităţii naţionale, beneficiile implantării microcipului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*