Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Românul, covrigii și pericolul din pungă. Alertă la un la lanț de magazine din România

in Evenimente/Stiri online

Un lanț de supermarketuri din România recheamă un tip de covrigi marcă proprie, cu sare și cu mac și sare, după ce un client a reclamat că a găsit o bucată de sârmă într-o pungă.

Este vorba de compania PROFI, care din nou este protagonista unui scandal după ce un client a reclamat că a găsit o bucată de sârmă într-o pungă de covrigi, marca Profi. Conducerea companiei a dispus retragerea produsului. ”Compania noastră, având în vedere siguranța clienților noștri, a decis retragerea tuturor produselor de la furnizorul respectiv. Dacă ați cumpărat unul din produsele menționate, să‐l returnați imediat magazinelor noastre, de unde primiți contravaloarea lor”, a precizat Profi într-un comunicat.covrigi profi

Profi nu este la prima abatere de acest gen. În luna martie, Ciprian Emanuel Gabor, şeful unui magazin din Arad a făcut dezvăluiri incendiare despre metodele de manevrare a produselor în interiorul magazinelor. ”Directorul zonal mi-a reproşat că am aruncat carnea expirată şi nu am făcut precum la alte magazine ale noastre, să o spăl cu oţet şi detergent Cif”, a dezvăluit Emanuel Gabor, care adăuga că i-a fost impus de către șefi să reeticheteze unele produse expirate, precum salam, tobă sau şuncă. Conducerea Profi a negat orice acuzație.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate