Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Rusia interzice produsele de porc și tranzitul porcilor vii din România

in Stiri online

Începând cu 2 august, Serviciul Federal Veterinar şi de Supraveghere Fitosanitară (Rosselkhoznasor) din Rusia a introdus restricții temporare privind furnizarea porcilor vii și a produselor din carne de porc din România, unde a fost găsit un focar de febră porcină africană, scrie agenția TASS.

Potrivit decizie anunțate miercuri noaptea, restricțiile se aplică tuturor produselor de porcine românești, cu excepția aditivilor pentru hrana sintetică chimică și microbiologică, a furajelor gata preparate după tratamentul termic și a echipamentelor folosite pentru păstrarea, sacrificarea porcilor.

Produsele care intră sub incidența restricțiilor și care sunt livrate către Rusia, începând cu data de 2 august, vor fi restituite indiferent de datele documentelor veterinare însoțitoare, a transmis Rosselkhoznadzor.

Aceștia anunță că au restricționat și tranzitul porcilor vii care provin din România pe teritoriul Rusiei.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate