Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Rusia vrea să extindă lista regiunilor de patrulare a bombardierelor

in Extern

Bombardierele strategice ruse ar putea patrula deasupra mai multor regiuni ale lumii în viitorul apropiat, Federația Rusă încercând în prezent să primească acorduri în acest sens din partea aliaților săi, a anunțat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.

În opinia oficialului rus, avioanele militare rusești care patrulează în diferite regiuni ale lumii reprezintă „prima linie de apărare” a țării, iar Moscova nu va abandona această practică, scrie agenția oficială Tass.

„Este important ca toată lumea să conștientizeze că aceste zboruri sunt regulate și că nu vom abandona această practică”, a anunțat Șoigu, în condițiile în care survolurile bombardierelor strategice rusești au trezit nemulțumiri în mai multe state europene.

„Planificăm pe viitor să extindem aceste zboruri și în alte regiuni, luând în considerare cooperarea cu aliații noștri”, a mai spus ministrul rus.

De la începutul conflictului din Ucraina, Occidentul a semnalat o creștere semnificativă a zborurilor bombardierelor rusești în spațiul aerian european. Aceste zboruri, neanunțate, puteau de mai multe ori să provoace dezastre aviatice.

 

De asemenea, bombardiere de tip TU-95, dotate cu arme nucleare, au fost surprinse în luna februarie în repetate rânduri pe coastele Marii Britanii. Atunci ambasadorul rus la Londra a fost convocat pentru a da explicații.

sursa: independent.md

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate