Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

S-a aflat cand va fi EXECUTAT romanul condamnat in Malaysia. Tatal acestuia pleaca la el sa-i duca o Biblie, o cruce, o icoană a Maicii Domnului

in Spiritualitate

Dumitru Gologan, tatăl românului condamnat la moarte, în Malaysia, pentru trafic de droguri, ia drumul credinţei pentru a-şi salva copilul. De curând, omul a primit în dar, de la părintele Constantin Stoica, o biblie şi ale obiecte sfinte, pe care le va duce în închisoare.

02_20cec0abad

Dumitru Gologan ar face orice pentru a-şi salva copilul de la moarte. Omul s-a întâlnit, de curând, un părintele Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiiei, care i-a dat în dar câteva obiecte sfinte: o Biblie, o cruce, o icoană a Maicii Domnului şi mătănii.

Toate acestea urmează să ajungă , cât de curând,în închisoarea în care se află Ionuţ Gologan. Tatăl lui va merge săptămâna viitoare în Malysia, pentru a-şi vedea din nou, copilul.

”Nu-mi trebuie mie ajutor financiar. Nu vreau să mă îmbogăţesc. Eu mă îmbogăţesc să-mi ştiu băiatul salvat de la moarte, să ştiu că Ionuţ al meu nu mai e condamnat la moarte. Indiferent de câtă puşcărie face băiatul meu, eu îmi doresc şi mă rog la Dumnezeu să nu mai fie condamnat la moarte. Asta e cea mai mare bogăţie a mea!”, a spus Dumitru Gologan, pentru ziarul Ring.

Tot săptămâna viitoare, bărbatul se va întâlni şi cu Gigi Becali. Latifundiatul din Pipera a promis că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-l salva pe Ionuţ Gologan de moarte.

Sentinţa tânărului ar putea fi pusă în aplicare luna viitoare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate