Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

S-a confirmat un nou caz de plagiat pe scena politică

in Evenimente/Politic/Stiri online

Scandalul plagiatului amenință din nou demnitatea politicienilor din România. Comisia de Etică a Academiei de Poliție a ajuns la concluzia că lucrarea de doctorat a primarului sectorului 3 din București, Robert Negoiță, este copiată.

Robert Negoiță a fost acuzat de plagiat încă din luna mai de către jurnalista Emilia Sercan, însă abia acum Comisia de Etică a Academiei de Poliție a analizat lucrarea „Criza economico-financiară și impactul acesteia asupra echilibrului social” și a stabilit că aceasta este un plagiat. Comisia a cerut oficial Consiliului Național de Atestare a Titlurilor să-i fie retras edilului titlul de doctor în Științe Juridice.robert negoita
Verdictul Comisiei nu pare că l-a deranjat pe Robert Negoiță. Primarul a transmis un mesaj pe Facebook prin care afirmă că nu are regrete deoarece titlul de doctorat nu i-a adus niciodată avantaje. ”Nu am niciun regret că acest lucru se va întâmpla. Singurul lucru pe care îl regret este acela de a mă fi lăsat tentat, în trecut, de aceasta „modă” a titlurilor academice. Este un episod pe care mi-l asum și din care am învățat o lecție importantă: singurele realizări notabile sunt cele construite pe o bază sănătoasă! Mi-am asumat acest principiu în calitate de primar dar, din păcate, nu l-am avut în vedere din perspectivă academică. Tocmai de aceea, mă voi supune deciziei Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), dacă acesta va decide să îmi retragă titlul de doctor”, a mărturisit edilul sectorului 3.

Potrivit informațiilor oficiale, Robert Negoiță a terminat liceul la vârsta de 31 de ani, iar în următorii 6 ani deja a studiat două facultăți private și s-a înscris la cursurile de doctorat din cadrul Academiei de Poliție.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate