Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

S-a dat în judecată pe el însuși și a fost indemnizat cu 300.000 de dolari

in Curiozitati/Extern/Stiri online

Larry Rutman din Kentucky a inițiat un proces împotriva sa. Bărbatul se acuză de vătămare corporală cauzată de un bumerang. A cerut judecătorilor o indemnizație de 300.000 de dolari și a câștigat.

Incidentul a avut loc în anul 1996. Rutman își pierdea timpul cu un bumerang, care la întoarcere l-a rănit și care potrivit bărbatului, i-a cauzat răni la spate și cap, ceea ce a condus la imposibilitatea de a se mai concentra la capacități maxime. De asemeni, Rutman a precizat că din momentul accidentului libidoul lui a crescut incontrolabil. În consecință, bărbatul a decis să se dea în judecată pe el însuși și să ceară daune morale în valoare de 300.000 de dolari.

Procesul a fost acceptat de către judecători, ba mai mult Rutman a și câstigat după ce instanța a hotărât că bărbatul a suferit vătămare corporală cauzată de bumerangul manevrat cu imprudență. Cei 300.000 de dolari au fost plătiți de compania de asigurări la care Rutman avea o poliță încă din tinerețe.rutman
”Plătesc asigurarea de mult timp și pentru așa ceva neașteptat trebuie să plătească”, a explicat bărbatul în timpul procesului, care de altfel și-a arătat dorința de a intenta un proces și firmei care a fabricat bumerangul pe motiv că jucăria ar fi fost defectă. La sfatul avocatului său, Larry Rutman a renunțat la acest proces.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate