S-a dus la furat dar fiind extrem de beat a adormit lângă sacul cu bunurile furate.

in Articole

„Niciodată, dar niciodată sa nu pleci la furat beat! ” – Cel mai bine este însa sa nu fii hot.

Un bărbat din comuna Mălini, Suceava, a intrat într-o locuință din localitate pentru a fura mai multe bunuri. Le-a pus într-un sac, însă fiind extrem de beat, a adormit chiar înainte de a părăsi locuința, lângă sacul cu bunurile furate.

In cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii au fost sesizați telefonic de un bărbat, de 43 ani, din comuna Mălini, cu privire la faptul că a găsit în locuinţă o persoană necunoscută care încerca să-i sustragă bunuri.

Din cercetări a rezultat că bărbatul care a reclamat furtul a plecat de acasă împreună cu soţia, iar la întoarcere, în jurul orei 18.00, a găsit un geam al locuinţei spart. În momentul în care a intrat în casă cei doi soţi au găsit un bărbat, de 44 ani, din aceeaşi localitate, dormind în holul locuinţei.
Hoţul, extrem de beat, avea asupra sa un sac cu scule electrice şi mai multe sacoşe cu produse alimentare, bunuri ce aparţin părţii vătămate. Poliţiştii au stabilit că hoţul a pătruns în locuinţă prin spargerea unui geam, a sustras bunurile menţionate, însă din cauza stării avansate de ebrietate a adormit în holul locuinţei.

Bunurile au fost recuperate în totalitate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat.

Sursa: Suceava News

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*