S-a îndrăgostit de o păpușă și o prezintă ca fiind soția lui

in Evenimente/Extern/Stiri online

Un bărbat din Michigan, trecut de 40 de ani, s-a căsătorit, neoficial, cu o păpușă pe nume Sidore, cumpărată pe internet cu 6000 de dolari. Soția are dimensiunile normale unui corp uman, poate fi confundată foarte ușor cu o femeie reală, iar pielea ei este confecționată din silicon de înaltă calitate, ceea ce face ca păpușa să pară aproape om.
Davecat, așa cum îi place să se recomande, spune că este conștient că soția lui e de plastic, dar a luat decizia de a renunța la femeile reale după ce a trecut prin mai multe dezamăgiri. De Sidore s-a îndrăgostit la prima vedere, imediat ce a despachetat-o și descrie relația lor ca fiind 70% raport intim și 30% companie.
Pentru a-și condimenta căsnicia, Davecat a mai achiziționat o păpușă, o rusoaică pe nume Elena, pe care o prezintă ca fiind amanta sa bisexuală și prietena soției.

Din punct de vedere psihologic, Davecat se încadrează în tiparele unei persoane care se consideră respins de societate, cu frică excesivă de singurătate și cu posibile traume din copilărie. Ajuns la maturitate, bărbatul caută, conștient, arme de apărare împotriva depresiei și înlocuitori ai oamenilor, care să îi ofere un anumit echilibru mintal, necesar supraviețuirii.doll 1doll 4

doll 2     

sursa foto: DailyMail

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.