Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

S-a prăbuşit preţul barilului de ţiţei! Petrom a scazut semnificativ preturile peste weekend

in Evenimente

Petrom, principalul producător de carburant al ţării, a scăzut semnificativ preţurile peste weekend, operând două reduceri. La benzină, după o scădere de 5 bani pe litru, a mai făcut una de 7 bani. Astfel, într-un singur weekend, preţul benzinei a scăzut cu 12 bani pe litru.

petrom_economica_net_22552300_64004700

La motorină scăderea a fost mai mică, dar a fost operată tot de două ori în acelaşi interval, respectiv 3 bani şi, apoi, 5 bani. Astfel, preţul motorinei a scăzut cu 8 bani, până la 5,07 lei pe litru, înregistrat azi la staţia de benzină Petrom Alexandriei, staţia de referinţă ECONOMICA.NET. Pentru benzină, aceeaşi staţie afişează un preţ de 5,12 lei pe litru. Preţul carburanţilor diferă între diverse staţii din ţară, chiar şi în cadrul aceleiaşi firme. Oscilaţiile pot fi şi de 5%. Compania are şi promoţii de weekend, până în octombrie, dar pe acelea le-am luat în considerare.

Preţurile carburanţilor sunt pe pantă, în ultima vreme , la motorină scăderile fiind însemnate. În urmă cu doar trei luni, litrul de benzină costa cam cât litrul de benzină, preţul oscilând în jurul a 5,80 lei.

Scăderile au intervenit  în urma prăbuşirii preţului barilului de ţiţei de pe pieţele internaţionale,  spun surse din companie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate