S-a răzbunat pe iubitul infidel cu un pistol Taser. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

O tânără a ales o modalitate mai puţin obişnuită pentru a se răzbuna pe iubitul infidel. A luat un taser şi l-a atacat pe bărbat în zona organelor genitale. Incidentul a fost filmat, iar clipul s-a viralizat pe internet.

La începutul clipului, femeia stă într-o maşină şi spune că a descoperit că iubitul ei o înşală. Apoi scoate un taser cu care pleacă spre o clădire. Când deschide uşa, dă peste iubitul ei, care se afla în compania unei alte femei. Fără a sta prea mult pe gânduri, tânăra îl atacă pe acesta cu arma neletală. Potrivit tinerei, taserul i-a fost oferit cadou chiar de către prietenul ei, de Crăciun.

Deşi de obicei nu sunt letale, taserele pot provoca, în cazuri rare, moartea persoanelor care sunt sunt lovite de electrozii lor, în special în cazul celor care au probleme cu inima.

Taserul lansează în aer două mini torpile (electrozi), prevăzute cu mici cârlige care se înfig în piele. Acestea trag după ele două fire electrice de câţiva metri lungime care sunt cuplate la electroşocul pistolului.

sursa: go4it.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.