S-a sinucis pentru că a fost părăsit de iubita cu 15 ani mai tânăra decât el

in Articole
Loading...

Un octogenar din localitatea constănțeană Darabani s-a sinucis pentru că a fost părăsit de iubita acestuia, cu 15 ani mai tânăra decât el, nu înainte de a lăsa un bilet in care îşi cere iertare celor apropiați.

Acesta nu a putut trece peste despărțire şi a intrat în depresie. Chiar dacă a făcut tot posibilul să se împace cu femeia iubită, aceasta a refuzat să se întoarcă la el. Pensionarul le-a spus de mai multe ori vecinilor că nu mai poate trăi fără concubina lui, iar aceştia au reuşit să-l salveze de câteva ori de la moarte. În noaptea de 12-13 august nu a mai fost nimeni lângă el, să-l ajute, şi acesta şi-a dus planul la bun sfârşit.

4501-283306-s1_51e7b15821_34b9fd0ab5

Înainte de a-şi pune ştreangul de gât, Gheorghe J. a mers la locuinţa femeii iubite „înarmat“ cu o sticlă cu benzină şi i-a incendiat acesteia bucătăria, după care a fugit acasă. Aici a intrat în panică, disperat că era posibil să-i fi ucis pe cei doi, care se aflau în locuinţa cuprinsă de flăcări. A scris un bilet de adio pe mai multe pagini, în care şi-a cerut iertare de la fraţii săi şi a povestit drama prin care trecea de ceva timp. Apoi, a mers în grădină, unde s-a spânzurat cu o funie de creanga unui nuc. Aici a fost găsit de dimineaţă, de vecinii care au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

Sursa: Observator.ro

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.