S-a sinucis pentru că nu mai suporta întrebările soțului despre trecutul ei. Secretul nu putea fi dezvăluit

in Articole/Extern/Stiri online

Lori Erica Kennedy s-a sinucis imediat după divorțul de Blake Ruff, un bărbat lângă care a trăit fericită timp de șase ani și cu care a avut un băiețel. Motivul aparent este insistența soțului de a cunoaște trecutul ei.

În seara Crăciunului din anul 2010, Lori Erica Kennedy conduce până la casa socrilor, oprește mașina în fața casei și se împușcă în cap. Cadavrul femeii a fost descoperit de fostul soț, Blake Ruff, de care se despărțise cu puțin timp înainte. Chiar dacă erau divorțați, cei doi țineau legătura având și un copil împreună și de asemeni, bărbatul insista într-o împăcare cu condiția ca Lori să îi dezvăluie trecutul ei, despre care a refuzat cu fermitate să vorbească.

Odată cu decesul femeii, Blake a intrat în casa acesteia, unde a găsit o cutie ascunsă și în care se aflau mai multe documente care confirmau că identitatea fostei sale soții era alta decât el știa. Certificatul de naștere arăta că soția sa se numea Becky Sue Turner, născută pe data 18 iulie 1869, iar cartea de identitate cu fotografia femeii confirma acest lucru. Printre documente se mai afla și permisul auto, tot pe numele Becky, câteva foi cu mesaje și calcule indescifrabile și de asemeni, o diplomă de pilotaj pe numele Lori Erica Kennedy.

În încercarea de a afla cine a fost cu adevărat fosta sa soție, Black Ruff a făcut cercetări în cadrul biroului de evidență a populației, unde spre stupoarea lui a aflat că numele Becky era de asemeni, o identitate furată, în realitate Becky Sue Turner a decedat în anul 1971, la vârsta de doi ani. De aici însă bărbatul nu a mai putut găsi nicio informație despre fosta sa soție, de parcă nu ar fi existat niciodată.

Rumorile de la acea vreme spun că autoritățile ar fi mușamalizat cazul pentru că Lori Erica făcea parte dintr-un program de agenți secreți ai guvernului, iar sinuciderea sa ar fi venit în urma tensiunii acumulate pe marginea secretului său. De asemeni, Blake Ruff a încetat investigațiile și trecut sub tăcere, continuându-și viața, aparent fără a mai fi interesat de fosta soție.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.