Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

S-a trezit peste noapte cu conturile blocate de recuperatori pentru neplata unor credite pe care nu le-a făcut niciodată

in Evenimente/Stiri online

Andreea Mazilu, o femeie din București s-a trezit peste noapte că este datoare la trei instituții nebancare, de unde a luat credite online. Femeia niciodată nu a apelat la astfel de servicii, deși în bazele de date ale firmelor figurează ca și client restant.

Mi-a spus ‘păi nu este CNP-ul dumneavoastră? Nu este adresa dvs?’Dar cum am semnat? Cum mi-ai virat banii? Ați semnat electronic.” Astfel a decurs convorbirea femeii cu una dintre instituțiile nebancare, care îi reclamă acum datoria. Ulterior, Andreea a descoperit că este vorba de o fraudă. O colegă de servici a femeii i-a făcut o copie după buletin, pe care a folosit-o pentru obținerea creditelor online.
Între timp m-am lămurit că nu este vorba de mine pentru că pe cererea aia de creditare era un număr de telefon, pe care întâmplator l-am recunoscut și un cont bancar care nu-mi aparține. S-a folosit de o copie de pe buletinul meu și a aplicat nu pentru un credit, ci pentru 3 credite online „, a declarat pentru ProTv, Andreea Mazilu.

Acum femeia se luptă în instanță pentru a dovedi că nu ea a luat acele credite și că la mijloc este vorba de o fraudă. Persoana care s-a folosit de copia buletinului pentru a obține foloase materiale poate fi acuzată de furt de identitate, fals și uz de fals, pentru care poate primi închisoare de la 3 luni la 3 ani.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate