Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

S-au descoperit rămăşiţele unei creaturi-diavol legendare din secolul al 16-lea.

in Curiozitati

A fost descoperit mormântul unei creaturi demonice. CÂINELE-DIAVOL avea 2 metri şi aproape 100 de kg

Arheologii au descoperit rămăşiţele unui aşa-zise „creaturi-diavol” legendare din secolul al 16-lea. Culmea, scheletul a fost îngropat într-o biserică.

12661863_718698584899470_4655182821500344376_n

Cunoscut sub numele de „Black Shuck”–un nume care se crede că derivă de la un vechi cuvânt englezesc, echivalent al „demonului negru”–această creatură, un câine înalt de 2 metri, se spune că aducea moartea în multe poveşti de acum 500 de ani, scrie lovendal.ro. În secolul al 16-lea, locuitorii din Insulele Britanice au fost îngroziți de morţile brutale comise de acest diavol gigant, cu ochii roșii.

A fost nevoie de aproximativ 500 de ani pentru ca arheologii să descopere rămăşiţele pământeşti ale acestui monstru, aflate sub ruinele Mănăstirii Leiston din Suffolk (Anglia), într-un mormânt anonim de 70 de cm adâncime, mai multe fragmente ceramice acoperind trupul bestiei. Masivul schelet a fost analizat de către un medic veterinar, care a concluzionat că bestia cântărea aproximativ 90 de kg atunci când trăia, în timp ce măsura numai puțin de 2 metri.

Aceste rămășițe ar fi putut aparținut temutului „Black Shuck”? Dacă da, de ce a fost înmormântat într-o mănăstire (deci pe un pământ sfânt), după toate atrocitățile comise? A fost vorba de un fel de ritual secret de înmormântare?

schelet-de-monstru

Potrivit legendei, bestia şi-a făcut prezența sa în timpul unei furtuni pe 4 august 1577, la Biserica Sfânta Treime din Blythburgh, aproape 11 km de Leiston, Suffolk. Temându-se pentru viața lor, sătenii şi-au găsit adăpost în interiorul bisericii, dar ușile din lemn masiv nu au putut rezista furia fiarei. Se spune că ghearele fiarei pot fi văzute şi astăzi pe uşa bisericii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate