S-au fotografiat în mare, fără să ştie că în spatele lor era un pericol de moarte.

in Articole

Mai mulţi tineri veniţi la mare au ales să aibă o amintire de neuitat. Astfel, ei s-au fotografiat în mare, fără să ştie că în spatele lor era un pericol de moarte.

11822809_904827999571816_6710159170813679625_n

Cei cinci tineri au ales să aibă o ultimă fotografia din vacanţa de pe litoral. Astfel, au intrat toţi în apă, neştiind că în spatele lor se afla un rechin scrie romaniatv.net

 

Ulterior, când au ajuns acasă şi au revăzut imaginile surprinse în vacanţă ei au fost şocaţi de bestia marină care putea să îi sfâşie în orice moment. Într-un final, imaginea a fost postată pe internet, devenind în scurt timp virală.
daily_picdump_1874_640_02_57178600

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*