Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Să vă ia chinezii

in Diverse

Să vă ia chinezii

Fac un an de când m-am mutat la .com şi de când sunt citit în masă de oligofreni. Şi cel mai tare îmi dau seama că sunt citit de oligofreni când pică site-ul. Mai ales de 2 categorii de respiraci pe gură care merită un bocanc în cap.

Deci, bă hidrocefalilor! Voi chiar credeţi că EU NU ŞTIU când e picat? Credeţi că e datoria voastră să mă spamaţi pe messenger, pe mailuri şi pe telefoane cu “vezi că ţi-a picat site-ul ?”. Şi nu vă duce capul că, chiar dacă nu aş şti, MAI SUNT ÎNCĂ MINIM 1000 DE IMBECILI care cred de cuviinţă să îmi raporteze? NU AM PUTUT SĂ MĂ CAC LINIŞTIT 4 ZILE FĂRĂ SĂ ÎMI RAPORTEZE CINEVA CĂ NU MERGE SITE-UL. Să moară mă-ta de ştiam că nu merge!

Mulţumesc, coae, că mi-ai zis. Acuma mori dracu de prost.

Şi a doua categorie de proşti e aia “ţaţa satului” care nu îmi raportează, mă întreabă. “Da’ de ce nu merge site-ul?”. CA SĂ SE MIRE MĂ-TA, DE-AIA NU MERGE. Bă, alde proasta pulii, iarăşi, voi nu realizaţi că mai sunt 1000 de proşti la fel de proşti ca voi care mă întreabă asta? Ar trebui să stau să răspund la toată lumea? V-a scăpat mama voastră în cap când eraţi mici că o gâdilam eu la pizdă şi s-a frisonat? Ce vă fute, bă, pe voi grija dacă merge sau nu?

Dacă merge, bine. Dacă nu, tot bine. Pe mine mă doare la 19 cm de pulă. Găsiţi altceva de făcut şi sictir. Da. Chiar nu îmi pasă nici de voi, nici de site-ul ăsta cât negru sub unghie. Flit. Sictir. Muie. Marş la căcat.

ŞI NU MĂ MAI DERANJAŢI. De fapt, există două circumstanţe în care e acceptabil să mă contactaţi: ori vreţi să mă sugeţi la pulă, ori cunoaşteţi pe cineva care vrea asta, şi mna, atunci e ok. Vreau să o dau la grumaz fără obligaţii, accept deranjul.

În rest NU.

Nu vreau să fiu prietenul vostru virtual.
Nu vreau să ne glumăm pe messengeăr.
Nu vreau să vă explic în detaliu ce voiam să zic în momentul X şi Y în privat. N-ai înţeles din prima, căcat dur, problema voastră.
Nu vreau să vă citesc căcaturile de căcat şi să îmi dau cu părerea.
Nu vreau să ştiu ce părere personală aveţi voi despre ce am scris eu nujcând, nu mă interesează cât de mult şi cât de puţin v-a plăcut. Mă slobod pe critica voastră, oricât de constructivă ar fi.

Şi acuma ăia cei mai detestabili dintre voi se gândesc “Clar! Da’ nu vorbeşte despre mine. Pe mine mă place. Eu sunt cool, special, unic şi diferit de ăia pe care îi urăşte el!” Apoi o să îmi spuneţi pe messenger “super tare! fute-i în gură!”. Nu boule, şi tu faci parte. Pe alde tine să vă calce motostivuitorul prima dată că sunteţi cei mai agasanţi.

Nu vă cunosc. Nu vreau să vă cunosc. Am destui oameni pe care îi urăsc. Când o să am nevoie de proşti noi în anturaj o să scriu mare, să puteţi aplica.

Şi da, din cauză că sunteţi muişti cu gura, în loc să scriu ceva de râs, am scris ceva de dat la muie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate