Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

SALAM şi Mirabela au cântat împreună „FOTOLIUL DIN ODAIE”! Un celebru prezentator a izbucnit în plâns, iar unii spun că este DUETUL MILENIULUI

in ShowBiz

„Te-aştept să vii”, piesa cântată de Mirabela Dauer, cunoscută şi numele de ”Fotoliul din odaie”, este, de departe, una dintre cele mai iubite melodii româneşti din toate timpurile.

mirabela-si-salam-800x529
Cântecul a fost compus de Ionel Tudor şi a apărut prima dată în anul 1987, iar de atunci, şlagărul este nemuritor şi este ascultat de în continuare la aproape orice petrecere.

Ei bine, în urmă cu mai mulţi ani, manelistul Florin Salam, care nu este deloc pe placul multor români, a reuşit să surpindă foarte multă lume atunci când a interpetat impecabil această piesă, alături de Mirabela Dauer. Mulţi au spus atunci că prestaţia celor doi a fost cel mai tare duet românesc din toate timpurile.

Chiar dacă Salam i-a dat melodiei o tentă lăutărească, prin inflexiunile vocale şi „trilurile” speficife stilului de muzică lăutăresc, reprezentaţia a înregistrat un imens succes, mai ales că a fost live şi fără ca cei doi solişti să studieze foarte mult duetul înainte!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate