SALARIU COLOSAL pentru Patriarhul Daniel!!! Credeţi că merita să castige lunar aceasta SUMA?

in Evenimente

Proiectul Legii salarizării unitare a bugetarilor, obţinut de România TV prevede că şeful Bisericii Ortodoxe, Patriarhul Daniel, va primi o indemnizaţie de 20.000 de lei, de peste două ori mai mare faţă de cea actuală. De asemenea, mitropoliţii vor avea salarii de miniştri.

patriarhul_daniel_24408000

Proiectul de Lege a salarizării unitare în sistemul bugetar fixează pentru Patriarhul Daniel un salariu brut lunar de 20.000 de lei, similar salariului unui vicepremier, dar cu 1.500 de lei mai mic decât salariul maxim din sistemul bugetar care va fi atribuit preşedintelui, premierului şi şefilor celor două Camere parlamentare, informează România TV.

Următorii pe listă, în ceea ce priveşte salariile capilor Bisericii sunt mitropoliţii, care vor câştiga aproximativ 19.000 de lei brut lunar, adică cât un ministru. Un arhiepiscop va câştiga circa 18.000 de lei, un muftiu şi un rabin, tot 18.000 de lei, iar un episcop, 17.800 de lei.

Preoţii şi angajaţii din cultele religioase recunoscute oficial vor primi salarii similare cu cele ale cadrelor didactice.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*