Ai nevoie de:
2 ţeline, 10 roşii cherry, 1 piept de pui, zeama de la 2 lămâi, 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură muştar dulce sau iute, 2-3 tije de ţelină, 1 legătură pătrunjel, sare
Mod de preparare:
1 Spală carnea şi ţine-o timp de o oră într-un amestec de ulei de măsline, sare şi zeama de la o lămâie.
2 Taie ţelina bastonaşe, roşiile în jumătăţi, toacă şi pătrunjelul, apoi pune-le în castronul de servit.
3 Pregăteşte un sos din ulei, muştar şi zeama de la o lămâie şi sare. Amestecă sosul cu legumele.
4 Într-o tigaie, toarnă puţin ulei şi prăjeşte rapid carnea tăiată fâşii.
5 La servire, aşază carnea peste salată şi mai presară puţină verdeaţă.
SFAT
Poţi înlocui ţelina cu fenicul sau guile. Salata iese la fel de gustoasă!