Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Sâmbătă se vor împlini o sută de zile de când Donald Trump este președinte. O sută de oameni îmbrăcați precum Statuia Libertății au protestat față de politicile liderului american

in Articole/Extern/Stiri online

O sută de oameni îmbrăcați precum Statuia Libertății s-au adunat astăzi în fața ambasadei SUA din Londra. Manifestanții aveau pancarte pe care scria”refugiații sunt bineveniți” și „fără ziduri”. Ei erau militanți ai organizației pentru drepturile omului Amnesty Internațional și făceau astfel referire la două ordine executive semnate de președintele american.
În această perioadă de început de președinție, Trump a semnat ordine executive prin care interzicea accesul cetățenilor din mai multe țări cu populație majoritar musulmană pe teritoriul american și a continuat să afirme că va construi un zid la granița cu Mexicul.
Directoarea Amnesty Internațional pentru Marea Britanie, Kate Allen, a afirmat că:”În doar 100 de zile, președintele Trump a reușit să afecteze inimaginabil reputația oricum nu tocmai perfectă a SUA în materie de respectarea drepturilor omului”.
Protestul a fost organizat pentru a marca primele 100 de zile ale președintelui SUA, pe care politicianul republican le va sărbători sambătă.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web