Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Satul de vacanță plutitor de la Dunăre. Minuni made în România. VIDEO

in Evenimente/Stiri online/Turism

Prin intermediul proiectului ”Dreptul la Dunăre”, în mijlocul peisajului de vis din localitatea Berzasca, Caraş-Severin, a fost amenajat un sat de vacanță care seamănă mai mult cu o destinație exotică.

Deocamdată au fost construite doar 15 căsuțe rustice și urmează să fie date în folosință alte 15, care vor forma două insule, Egreta şi Pelicanul. Proiectul continuă cu amenajarea unor piscine, alei de promenadă, un port turistic, o pistă de biciclete şi un punct de belvedere, toate promițând o vacanță de vis pe meleaguri românești cu un peisaj care absoarbe.

Fiecare căsuță dispune de baie, o mini-bucătărie, living cu televizor și un dormitor dotat cu aparat de aer condiționat. Prețul pentru închirierea unei căsuțe de lemn este de 200 de lei pe noapte. Se estimează că în perioada imediat următoare turiștii vor putea deja să își petreacă vacanța în mijlocul naturii la Berzasca. Investiția în satul de vacanță a fost posibilă prin intermediul proiectului ”Dreptul la Dunăre”, un proiect derulat cu bani europeni, în valoare de aproximativ două milioane de lei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate