Scandal la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportivă eliminată după o noapte ”fierbinte”

in Evenimente/Extern/Sport/Stiri online

Comitetul Olimpic a eliminat din concurs echipa braziliană care a participat la categoria ”sărituri în apă” din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce una dintre sportive a petrecut o noapte fierbinte cu un coleg.

Potrivit presei locale, Ingrid de Oliveira este protagonista unui scandal sexual și a fost eliminată din concurs, alături de coechipiera sa Giovanna Pedrosa, după ce tânăra și-a dat afară din cameră colega pentru a petrece o noapte fierbinte cu canotorul Pedro Goncalves, participant și el la Jocurile Olimpice.

După un început promițător în cadrul competiției, cu o zi înainte de o nouă probă de concurs, Ingrid de Oliveira a cerut colegei sale Giovanna să elibereze camera pentru a-și petrece noaptea cu un sportiv. Deși tânăra a negat, motivând că trebuie să se odihnească pentru a fi în formă a doua zi, sportiva a cedat în fața colegei. A doua zi, echipa Braziliei la ”sărituri în apă” s-a clasat pe ultimul loc și inevitabil s-au cerut explicații.echipa brazilia arituri

Giovanna a mărturisit cele întâmplate, iar Comitetul Olimpic brazilian a pus eșecul echipei pe fondul oboselii, considerând că Ingrid de Oliveira a comis un act de indisciplină gravă, ceea a dus la eliminarea echipei din concurs. ”Toată lumea poate face o greșeală”, a motivat Ingrid.

Echipa Braziliei la ”sărituri în apă” este considerată una dintre cele mai bune. Anul trecut a obținut medalia de argint în cadrul concursului Panamericanos.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.